Wat is een flexibele werkgeverslijfrente?

<span class="c6">Wat is een flexibele werkgeverslijfrente?</span>

Een flexibele werkgeverslijfrente is een pensioenregeling die werkgevers kunnen afsluiten voor hun werknemers bij Brand New Day (BND). Het is geen traditioneel pensioen in de tweede pijler, maar een flexibel pensioenpotje in de derde pijler. Dit betekent dat werknemers zelf kunnen bepalen hoe zij hun pensioen willen opbouwen en hoe zij hun geld willen investeren.

Voordelen van een flexibele werkgeverslijfrente

Een flexibele werkgeverslijfrente biedt verschillende voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Werkgevers kunnen hiermee hun werknemers een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde bieden, wat kan helpen bij het aantrekken en behouden van talent. Daarnaast kunnen werknemers profiteren van flexibiliteit en keuzevrijheid in hoe zij hun pensioen willen opbouwen en laten uitkeren.

Mogelijkheden via financieel adviseurs

Nieuw is dat werkgevers nu ook via hun financieel adviseur een flexibele werkgeverslijfrente bij BND kunnen afsluiten. Dit maakt het voor werkgevers makkelijker om een passende pensioenregeling voor hun werknemers te regelen, met behulp van professioneel advies op maat. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte afhandeling van de pensioenregeling.

De rol van Brand New Day

Brand New Day is een online pensioenbank die zich richt op flexibele en transparante pensioenoplossingen. Met de flexibele werkgeverslijfrente biedt BND werkgevers en werknemers de mogelijkheid om op een moderne en flexibele manier hun pensioen op te bouwen en te beheren. Door samen te werken met financieel adviseurs wordt deze pensioenregeling nu nog toegankelijker voor werkgevers.

Al met al biedt de flexibele werkgeverslijfrente van BND een interessante optie voor werkgevers die hun werknemers een flexibele en moderne pensioenregeling willen bieden. Met de mogelijkheid om deze regeling via financieel adviseurs af te sluiten, wordt het proces nog eenvoudiger en professioneler.