Wat is het Nationale Keurmerk Letselschade?

<span class="c1">Wat is het Nationale Keurmerk Letselschade?</span>

Het Nationale Keurmerk Letselschade (NKL) is een certificaat dat wordt toegekend aan dienstverleners die de belangen van letselschadeslachtoffers behartigen. Het is een onafhankelijk bewijs van de kwaliteit van de dienstverlening van deze organisaties. Het NKL wordt toegekend na een grondige audit door de Stichting toetsing verzekeraars.

Toekenning van het NKL aan Van der Pols Letselschade

Recentelijk heeft de Letselschade Raad het Nationale Keurmerk Letselschade toegekend aan Van der Pols Letselschade. Dit is een erkenning van de kwaliteit van de dienstverlening van Van der Pols Letselschade in het behartigen van de belangen van letselschadeslachtoffers.

Audit door de Stichting toetsing verzekeraars

De toekenning van het NKL aan Van der Pols Letselschade is het resultaat van een uitgebreide audit die is uitgevoerd door de Stichting toetsing verzekeraars. Deze audit heeft de kwaliteit van de dienstverlening van Van der Pols Letselschade beoordeeld en positief bevonden.

Reactie van Van der Pols Letselschade

Ron van Kesteren, directeur van Van der Pols Letselschade, is verheugd met de toekenning van het Nationale Keurmerk Letselschade aan het bedrijf. Hij benadrukt het belang van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor letselschadeslachtoffers en is trots op de erkenning door de Letselschade Raad.

Al met al is de toekenning van het NKL aan Van der Pols Letselschade een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en een bevestiging van hun inzet voor de belangen van letselschadeslachtoffers. Het NKL staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de dienstverlening op het gebied van letselschade.