Wie is Frank Schrijver?

<span class="c4">Wie is Frank Schrijver?</span>

Frank Schrijver treedt op 16 september toe tot het directieteam van Quion als Chief Business Development Officer (CBDO). In deze rol zal Schrijver zich richten op het versterken van de klantgerichte meerjarenstrategie van de hypotheekservicer. Hij zal zich bezighouden met het aantrekken van nieuwe business partners en het ontwikkelen van nieuwe proposities voor het uitgebreide klantportfolio van Quion.

Ervaring en achtergrond

Frank Schrijver heeft een uitgebreide ervaring in de financiële sector, met name op het gebied van business development en strategie. Voor zijn komst naar Quion heeft hij gewerkt bij verschillende gerenommeerde financiële instellingen, waar hij heeft bijgedragen aan het opzetten en uitbouwen van succesvolle partnerships en nieuwe business modellen.

Samenwerking met Joost Hembrecht

Als CBDO zal Frank Schrijver nauw samenwerken met Joost Hembrecht, de huidige Chief Commercial Officer van Quion. Hembrecht zal verantwoordelijk blijven voor de commerciële activiteiten van het bedrijf, terwijl Schrijver zich zal richten op de verdere ontwikkeling van de business development strategie en het creëren van nieuwe kansen voor groei.

Toekomstige plannen

Met de komst van Frank Schrijver als CBDO hoopt Quion haar positie in de markt verder te versterken en nieuwe groeimogelijkheden te benutten. Door zijn brede ervaring en strategische visie zal Schrijver een belangrijke rol spelen in het realiseren van de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf.