Verduurzamingshypotheek van Lloyds Bank

<span class="c5">Verduurzamingshypotheek van Lloyds Bank</span>

Met de Verduurzamingshypotheek introduceert Lloyds Bank een apart leningdeel dat kan worden afgesloten voor een leenbedrag tot maximaal 50.000 euro. Het leningdeel kan alleen worden gebruikt voor door NHG goedgekeurde energiebesparende maatregelen. Voor de Verduurzamingshypotheek geldt een korting op de hypotheekrente, waardoor de laagste tariefklasse of het NHG-tarief van toepassing is.

Voordelen van de Verduurzamingshypotheek

De Verduurzamingshypotheek van Lloyds Bank biedt verschillende voordelen voor huiseigenaren die willen investeren in energiebesparende maatregelen. Naast de korting op de hypotheekrente, kunnen huiseigenaren met deze lening ook profiteren van lagere energiekosten op de lange termijn. Door te investeren in duurzaamheid kunnen huizen energiezuiniger worden gemaakt, wat resulteert in een lagere energierekening.

NHG en financiering

Met NHG is financiering mogelijk voor energiebesparende maatregelen die bijdragen aan het verduurzamen van een woning. NHG staat voor Nationale Hypotheek Garantie en biedt extra zekerheid voor geldverstrekkers en huiseigenaren. Door te kiezen voor een Verduurzamingshypotheek met NHG, kunnen huiseigenaren profiteren van gunstige voorwaarden en een lagere rente.

Duurzaam wonen en lenen

Het is steeds belangrijker geworden om duurzaam te wonen en te leven. Door te investeren in energiebesparende maatregelen kunnen huiseigenaren niet alleen hun eigen wooncomfort verbeteren, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Leningen zoals de Verduurzamingshypotheek van Lloyds Bank maken het mogelijk om op een financieel aantrekkelijke manier te investeren in duurzaamheid.

Het bericht Groene Lloyds Bank hypotheek tot 50.000 euro verscheen eerst op InFinance.