Samenwerking tussen Vista Hypotheken en Quion verlengd

<span class="c1">Samenwerking tussen Vista Hypotheken en Quion verlengd</span>

##

Vista Hypotheken en Quion hebben onlangs aangekondigd dat ze hun samenwerking meerjarig hebben verlengd. Deze samenwerking bestaat al sinds de oprichting van Vista Hypotheken in 2018. De Rabobank-dochter is ervan overtuigd dat Quion de ambities van Vista op het gebied van klantbediening en groei kan helpen realiseren.

## Tussenkop: Over Vista Hypotheken

Vista Hypotheken is een hypotheekverstrekker die zich richt op het aanbieden van hypotheken voor verschillende doelgroepen. Ze staan bekend om hun klantgerichte aanpak en flexibele hypotheekproducten. Door de samenwerking met Quion kunnen ze hun dienstverlening verder optimaliseren en uitbreiden.

## Tussenkop: Over Quion

Quion is een hypotheekservicer die gespecialiseerd is in het administratieve en operationele beheer van hypotheken. Ze werken samen met verschillende hypotheekverstrekkers om hen te ondersteunen bij het beheer van hypotheekportefeuilles. Quion staat bekend om hun efficiënte en professionele dienstverlening.

## Tussenkop: Reactie van de CEO's

CEO Merlyn van den Berg van Vista Hypotheken is zeer tevreden met de verlenging van de samenwerking met Quion. Ze gelooft dat Quion hen kan helpen bij het realiseren van hun groei- en klantgerichtheidsdoelstellingen. Liesbeth Sinke, CEO van Quion, is ook enthousiast over de voortzetting van de samenwerking en is vastbesloten om Vista Hypotheken te ondersteunen bij hun verdere groei.

Al met al is de verlenging van de samenwerking tussen Vista Hypotheken en Quion een positieve ontwikkeling voor beide partijen. Het stelt Vista Hypotheken in staat om hun dienstverlening te verbeteren en uit te breiden, terwijl Quion hun expertise kan inzetten om Vista Hypotheken te ondersteunen bij hun groeidoelstellingen.