ABN Amro intensiveert samenwerking met serviceproviders

<span class="c3">ABN Amro intensiveert de samenwerking met dienstverleners</span>

#

ABN Amro heeft recentelijk twee hypotheekvolmachten verstrekt aan serviceproviders, waarmee de samenwerking met deze partijen wordt geïntensiveerd. FlexFront en de Romeo-labels Huismerk en Basic zijn de eerste serviceproviders die over een grootbank-volmacht voor hypotheken beschikken.

# Tussenkop: Voordelen voor financieel adviseurs

Deze nieuwe ontwikkeling biedt financieel adviseurs bij ABN Amro Intermediaire Distributie nu drie keuzes wanneer het aankomt op het verstrekken van hypotheken aan klanten. Door samen te werken met serviceproviders kunnen zij profiteren van een breder scala aan producten en diensten, wat de klanttevredenheid en efficiëntie ten goede komt.

# Tussenkop: Succesvolle track record van serviceproviders

ABN Amro erkent de succesvolle rol die serviceproviders spelen in de hypotheekmarkt. Door hen meer mogelijkheden te bieden, versterkt de bank haar positie en vergroot zij haar bereik in de markt. De nauwere samenwerking met serviceproviders zoals FlexFront en de Romeo-labels getuigt van het vertrouwen dat ABN Amro heeft in deze partijen en hun vermogen om waarde toe te voegen aan het hypotheekproces.

Al met al markeert de verstrekking van hypotheekvolmachten aan serviceproviders een nieuwe fase in de samenwerking tussen ABN Amro en deze partijen. Financieel adviseurs en klanten kunnen hierdoor profiteren van een diverser aanbod en een efficiënter proces bij het afsluiten van hypotheken.