DAK wint voor de tweede keer op rij de Gouden Lotus Award

<span class="c2">DAK wint voor de tweede keer op rij de Gouden Lotus Award</span>

Je zou denken dat het voor algemeen directeur Tim Rijvers een verrassing was dat DAK de Gouden Lotus Award in de categorie Serviceprovider zou winnen. Maar hij vindt het niet meer dan logisch dat DAK de award voor de tweede keer op rij wint. "De beste serviceprovider voor onze leden willen zijn is een prioriteit voor ons", aldus Rijvers.

Focus op klanttevredenheid en kwaliteit

DAK heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het verbeteren van de klantenservice en de kwaliteit van haar dienstverlening. Door te luisteren naar de wensen en behoeften van hun leden, heeft DAK ervoor gezorgd dat zij altijd de beste service kunnen bieden. Dit heeft geleid tot een hogere klanttevredenheid en een groeiende groep tevreden klanten.

Innovatie en digitalisering

Naast klanttevredenheid en kwaliteit, zet DAK ook sterk in op innovatie en digitalisering. Door te investeren in nieuwe technologieën en processen, kan DAK haar dienstverlening efficiënter en effectiever maken. Dit zorgt voor een betere ervaring voor zowel de leden als de medewerkers van DAK.

Toekomstplannen en ambities

Met het winnen van de Gouden Lotus Award voor de tweede keer op rij, is DAK gemotiveerd om door te blijven groeien en innoveren. Het bedrijf heeft grote ambities voor de toekomst en wil blijven streven naar de beste serviceprovider voor hun leden. Door te blijven luisteren naar feedback en te blijven investeren in nieuwe ontwikkelingen, is DAK vastbesloten om succesvol te blijven op de ingeslagen weg.

Het bericht DAK boekt successen op de ingeslagen weg verscheen eerst op InFinance.