Eliana van der Jagt-Kalverda gekozen tot voorzitter VRA

<span class="c4">Eliana van der Jagt-Kalverda gekozen tot voorzitter VRA</span>

#

Eliana van der Jagt-Kalverda is door de leden van de Verenigde RegioBank Adviseurs (VRA) gekozen tot voorzitter. Zij volgt in deze functie Jean-Paul Ligthart op, wiens zittingsduur was bereikt.

# Tussenkop: Nieuwe leden van het Bestuur

Tijdens dezelfde Algemene Ledenvergadering werden als leden van het Bestuur gekozen: Michel de Grauw, verbonden aan de Alpina Groep, Miranda Knubben, met twee vestigingen in Simpelveld.

Eliana van der Jagt-Kalverda heeft een jarenlange ervaring in de financiële sector en heeft diverse functies bekleed binnen de branche. Haar expertise en leiderschap zullen een waardevolle toevoeging zijn voor de Verenigde RegioBank Adviseurs.

De Verenigde RegioBank Adviseurs (VRA) is een organisatie die zich inzet voor de belangen van adviseurs die verbonden zijn aan RegioBank. Door het benoemen van een nieuwe voorzitter en leden van het Bestuur, versterkt de VRA haar positie en kan zij zich nog beter inzetten voor de leden.

Michel de Grauw, van de Alpina Groep, en Miranda Knubben, met vestigingen in Simpelveld, brengen elk hun eigen expertise en ervaring mee naar het Bestuur van de VRA. Samen zullen zij zich inzetten voor de belangen van de adviseurs en de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Met Eliana van der Jagt-Kalverda aan het roer en een nieuw Bestuur is de Verenigde RegioBank Adviseurs klaar voor een nieuwe fase van groei en ontwikkeling. De focus zal liggen op het versterken van de positie van de adviseurs en het bieden van ondersteuning en kennisdeling binnen de branche.