Finalisten CFP Financieel Planner van het Jaar 2025

<span class="c5">Finalisten CFP Financieel Planner van het Jaar 2025</span>

#

Birgitta van Antwerpen (eigenaar Taxavant, Hoofddorp), Danny Romijn (werkzaam bij Van Lanschot Kempen, Amsterdam) en Hendrik van Harten (werkzaam bij Rabobank Nederland) zijn door een vakjury genomineerd voor de finale van de verkiezing CFP Financieel Planner van het Jaar 2025.

# Tussenkop: Toetsen en gespreksvaardigheden

Na een toets specifiek gericht op kennis in de eerste ronde, stonden in de tweede ronde gespreksvaardigheden centraal. De finalisten moesten laten zien hoe zij complexe financiële situaties konden analyseren en advies konden geven aan cliënten.

# Tussenkop: Ervaring en expertise

Birgitta van Antwerpen heeft meer dan 15 jaar ervaring in de financiële sector en heeft zich gespecialiseerd in vermogensplanning voor particulieren en ondernemers. Danny Romijn heeft een achtergrond in vermogensbeheer en heeft bij Van Lanschot Kempen een uitgebreide expertise opgebouwd in beleggingsadvies. Hendrik van Harten werkt bij Rabobank Nederland en heeft ruime ervaring in het adviseren van zakelijke klanten bij complexe financiële vraagstukken.

# Tussenkop: Belang van een goede financieel planner

De verkiezing van de CFP Financieel Planner van het Jaar benadrukt het belang van goed financieel advies voor particulieren en bedrijven. Een ervaren en deskundige financieel planner kan helpen bij het opstellen van een financieel plan, het beheren van vermogen en het plannen van toekomstige financiële doelen.

De winnaar van de verkiezing zal worden bekendgemaakt tijdens een speciale ceremonie waarin de finalisten de kans krijgen om hun kennis en vaardigheden te demonstreren voor een panel van experts uit de financiële sector.

Het bericht [Drie finalisten bekend voor verkiezing CFP Financieel Planner van het Jaar](https://www.infinance.nl/artikel/drie-finalisten-bekend-voor-verkiezing-cfp-financieel-planner-van-het-jaar/) verscheen eerst op [InFinance](https://www.infinance.nl).