Finalisten VNAB Young Talent Award

<span class="c7">Finalisten VNAB Jong Talent Award</span>

Mijke Grift (Zurich), Willemijn Kallenberg (Aon) en Elmar Visser (VLC & Partners) hebben de finale van de VNAB Young Talent Award bereikt. Op 12 september zullen de finalisten in de Rotterdamse Kunsthal een pitch houden over hun toekomstvisie op de coassurantiemarkt. De VNAB Young Talent Award is een prestigieuze jaarlijkse award die wordt uitgereikt aan young professionals binnen de verzekeringsbranche die zich onderscheiden door hun talent en visie.

Over de VNAB Young Talent Award

De VNAB Young Talent Award is een initiatief van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) en heeft als doel om jong talent binnen de verzekeringsbranche te stimuleren en te erkennen. De award wordt toegekend aan professionals onder de 35 jaar die zich onderscheiden door hun innovatieve ideeën en visie op de markt. De winnaar van de award krijgt niet alleen erkenning voor zijn of haar talent, maar ook de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen binnen de branche.

De finalisten

Mijke Grift, werkzaam bij Zurich, heeft indruk gemaakt met haar gedurfde aanpak en creatieve oplossingen voor complexe verzekeringsvraagstukken. Willemijn Kallenberg van Aon wordt geroemd om haar sterke analytische vaardigheden en strategisch inzicht. Elmar Visser van VLC & Partners heeft zich onderscheiden door zijn vermogen om kansen te zien en te benutten in een competitieve markt.

De pitch

Op 12 september zullen de finalisten in de Rotterdamse Kunsthal hun toekomstvisie op de coassurantiemarkt presenteren aan een jury van experts uit de branche. De pitch is een belangrijk onderdeel van de finale en zal bepalen wie uiteindelijk de winnaar van de VNAB Young Talent Award wordt. De finalisten zullen beoordeeld worden op hun creativiteit, innovatie en impact op de markt.

De VNAB Young Talent Award is een prestigieuze erkenning binnen de verzekeringsbranche en biedt de winnaar de mogelijkheid om zijn of haar carrière een vliegende start te geven. De award is een springplank naar succes en biedt young professionals de kans om zich te onderscheiden en hun talent verder te ontwikkelen.