Gemiddelde WOZ-waarde van woningen stijgt voor vierde jaar op rij

<span class="c7">Gemiddelde WOZ-waarde van woningen stijgend voor jaar vierde op rij</span>

De gemiddelde WOZ-waarde van woningen is in 2019 voor het vierde jaar op rij gestegen. Dit is goed nieuws voor huiseigenaren, aangezien een stijging van de WOZ-waarde kan resulteren in lagere hypotheekrente en meer mogelijkheden om te lenen.

MonuMUNTen in de schijnwerpers met MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken zet klanten met monumentale woningen in de schijnwerpers met de serie MonuMUNTen. Deze klanten hebben met een hypotheek van MUNT hun droom van het bezitten van een historisch pand kunnen verwezenlijken. Door middel van een professionele fotoserie worden de monumentale woningen prachtig in beeld gebracht, waardoor de historische en esthetische waarde van deze panden wordt benadrukt.

Interviews met huiseigenaren

In de interviews delen de huiseigenaren hun reis vanaf het moment van aankoop van de monumentale woning tot aan de renovatie en het genieten van hun nieuwe thuis. Deze verhalen geven een uniek inkijkje in het proces van het kopen en opknappen van een monumentaal pand en tonen de liefde en toewijding die deze huiseigenaren hebben voor hun bijzondere woning.

Al met al laat de serie MonuMUNTen zien hoe waardevol en bijzonder monumentale woningen kunnen zijn, en hoe MUNT Hypotheken klanten helpt om hun droom van het bezitten van een historisch pand te verwezenlijken.