Geschiedenis van Adfiz

<span class="c1">Geschiedenis van Adfiz</span>

Adfiz, voorheen bekend als de Nederlandse Vereniging van Makelaars in Assurantiën en Assurantieadviseurs, viert op 13 juni haar 115-jarig bestaan. De vereniging is opgericht in 1909 en vertegenwoordigt ruim 1.100 financieel adviseurs in Nederland. Adfiz zet zich in voor de belangen van haar leden en de branche als geheel.

Lustrumevent 'Lang zullen we leven'

Het lustrumevent 'Lang zullen we leven' zal plaatsvinden in theater Flint in Amersfoort. Het programma begint om 14.00 uur met een sessie tussen Adfiz Jong Management en het bestuur, gevolgd door de Algemene Ledenvergadering. Daarna staat er een feestelijk programma op de planning voor alle aanwezigen.

Belang van Adfiz voor de branche

Adfiz speelt een belangrijke rol in de financiële dienstverlening in Nederland. De vereniging zet zich in voor professionalisering, kwaliteit en integriteit binnen de branche. Daarnaast behartigt Adfiz de belangen van haar leden richting politiek, toezichthouders en andere stakeholders.

Toekomstplannen van Adfiz

Als vereniging blijft Adfiz zich inzetten voor een sterke en professionele financiële sector. Door middel van belangenbehartiging, kennisdeling en samenwerking met andere partijen wil Adfiz bijdragen aan een gezonde en duurzame toekomst voor de branche.

Al met al belooft het lustrumevent een bijzondere en inspirerende dag te worden voor alle betrokkenen. Adfiz kijkt terug op een rijke geschiedenis van 115 jaar en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.