Gezellige dag op het water in Breda

<span class="c4">Gezellige dag op het water in Breda</span>

Tijdens het ALS Financieel Diner brachten Vista en Obvion vorig jaar het hoogste bod uit op het veilingitem ‘Rondvaart in Breda met een hapje en drankjes onderweg’. Gisteren was het dan eindelijk zover.

In het zonovergoten Breda gingen de Rabobank-dochters het water op en hun moeder mocht mee. Het was een gezellige dag op het water, waarbij er genoten werd van de prachtige omgeving en heerlijke hapjes en drankjes. De sfeer was ontspannen en er werd volop gelachen en genetwerkt.

Samenwerking tussen bedrijven

Het feit dat Vista en Obvion het hoogste bod hadden uitgebracht op de veilingitem laat zien dat er een goede samenwerking is tussen deze bedrijven. Het is belangrijk voor bedrijven om op een informele manier met elkaar in contact te komen en zo de banden te versterken. Een dag op het water is daarvoor een perfecte gelegenheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het ALS Financieel Diner is een evenement waarbij geld wordt ingezameld voor onderzoek naar de ziekte ALS. Door deel te nemen aan de veiling en het hoogste bod uit te brengen, tonen Vista en Obvion hun betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is belangrijk voor bedrijven om ook buiten hun core business bij te dragen aan een betere samenleving.

Het bericht Vista en Obvion nemen Rabo-moeder mee uit varen verscheen eerst op InFinance.