Innovatieve energiebespaarrapportmodule voor de financiële sector

<span class="c4">Innovatieve energiebespaarrapportmodule voor de financiële sector</span>

#

Box duurzaam en AS Support hebben onlangs aangekondigd dat ze samen de meest innovatieve energiebespaarrapportmodule hebben ontwikkeld voor de financiële sector. Deze module is bedoeld om adviseurs te ondersteunen bij het adviseren van klanten over energiebesparing en duurzaamheid.

# Tussenkop: Samenwerking tussen Box duurzaam en AS Support

Box duurzaam brengt expertise op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing, terwijl AS Support gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van modules voor adviseurs. Door hun krachten te bundelen, hebben ze een krachtige tool gecreëerd die adviseurs in staat stelt om hun klanten te helpen bij het verduurzamen van hun woningen en bedrijven.

# Tussenkop: Livegang van de module

De energiebespaarrapportagemodule is onlangs live gegaan en is nu beschikbaar voor adviseurs in de financiële sector. Met behulp van deze module kunnen adviseurs snel en eenvoudig inzicht krijgen in de energiebesparingsmogelijkheden voor hun klanten, en hen voorzien van concrete adviezen en oplossingen.

# Tussenkop: Voordelen voor adviseurs en klanten

Door gebruik te maken van deze innovatieve module kunnen adviseurs zich onderscheiden van hun concurrenten en waarde toevoegen voor hun klanten. Klanten krijgen inzicht in hun energieverbruik en besparingsmogelijkheden, wat kan leiden tot lagere energierekeningen en een duurzamere levensstijl.

Al met al is de energiebespaarrapportagemodule een waardevolle toevoeging voor adviseurs in de financiële sector, die hen in staat stelt om op een effectieve manier bij te dragen aan een duurzamere samenleving.