Integratie van DataChecker met Hyarchis Compliance Manager

<span class="c7">Integratie van DataChecker met Hyarchis Compliance Manager</span>

De id-verificatie van DataChecker wordt geïntegreerd met Hyarchis Compliance Manager, de applicatie voor cliëntacceptatie voor accountants en administratiekantoren. Cliënten kunnen hierdoor het verplichte acceptatieproces sneller doorlopen. Het verifiëren van de identiteit is een cruciaal onderdeel van de cliëntacceptatie. Naast het opvragen van een kopie van het paspoort, is het noodzakelijk om vast te stellen of de identiteit van de cliënt correct is.

Voordelen van de integratie

De integratie van DataChecker met Hyarchis Compliance Manager biedt verschillende voordelen voor accountants en administratiekantoren. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën voor id-verificatie kunnen deze organisaties efficiënter werken en sneller voldoen aan de regelgeving. Dit zorgt voor een verbeterde klantbeleving en verhoogde betrouwbaarheid in het acceptatieproces.

Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid

DataChecker staat bekend om zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid bij het verifiëren van identiteiten. Door deze geavanceerde tool te integreren met Hyarchis Compliance Manager kunnen accountants en administratiekantoren erop vertrouwen dat de identiteitsverificatie op een veilige en efficiënte manier wordt uitgevoerd. Dit draagt bij aan het minimaliseren van risico's en het waarborgen van de integriteit van het acceptatieproces.

Toekomstige ontwikkelingen

Met de integratie van DataChecker en Hyarchis Compliance Manager leggen accountants en administratiekantoren een stevige basis voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van cliëntacceptatie. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën kunnen deze organisaties anticiperen op veranderende regelgeving en strengere eisen rondom identiteitsverificatie. Dit stelt hen in staat om flexibel en proactief in te spelen op de behoeften van hun klanten en de markt.

Het bericht Hyarchis kiest DataChecker voor id-verificatie verscheen eerst op InFinance.