Introductie van ING Hypotheekstart

<span class="c4">Introductie van ING Hypotheekstart</span>

ING zal binnenkort de ING Hypotheekstart tool lanceren, die volledig is ontwikkeld in samenwerking met het intermediair. Deze online omgeving stelt het intermediair in staat om klanten uit te nodigen via de huidige intermediairsportal, zodat zij het proces voor nieuwe klanten (KYC) digitaal kunnen doorlopen. De lancering van deze tool is gepland voor eind deze maand.

Hoe werkt ING Hypotheekstart?

De ING Hypotheekstart tool zal het intermediair in staat stellen om klanten uit te nodigen om het KYC-proces digitaal te doorlopen. Dit zal het proces voor het verkrijgen van een hypotheek versnellen en vereenvoudigen. Intermediairs die samenwerken met ING zullen vanaf eind juni toegang hebben tot deze nieuwe service.

Voordelen van ING Hypotheekstart

Het gebruik van de ING Hypotheekstart tool biedt verschillende voordelen voor zowel het intermediair als de klant. Door het KYC-proces digitaal te doorlopen, kan de doorlooptijd van het hypotheekaanvraagproces aanzienlijk worden verkort. Dit zorgt voor een efficiëntere en snellere afhandeling van hypotheekaanvragen, wat zowel het intermediair als de klant ten goede zal komen.

Toekomstige ontwikkelingen

Met de introductie van de ING Hypotheekstart tool zet ING een belangrijke stap in het digitaliseren en optimaliseren van het hypotheekaanvraagproces. Deze tool zal naar verwachting in de toekomst verder worden ontwikkeld en uitgebreid, om zo nog meer gemak en efficiëntie te bieden aan zowel intermediairs als klanten. De lancering van deze tool markeert een nieuwe fase in de samenwerking tussen ING en het intermediair, waarbij de focus ligt op het verbeteren van de dienstverlening en het creëren van meer toegevoegde waarde voor alle betrokken partijen.