Knab boekt recordwinst van 134 miljoen euro in 2023

<span class="c3">Knab boekt recordwinst van 134 miljoen euro in 2023</span>

#

Knab, de online bank voor zelfstandigen, heeft in 2023 een recordwinst geboekt van 134 miljoen euro. Dit betekent een stijging van maar liefst 102 miljoen euro in vergelijking met het voorgaande jaar. CEO Nadine Klokke is trots op het behaalde resultaat en benadrukt dat de groei van het klantenbestand een belangrijke rol heeft gespeeld in het succes van Knab.

# Tussenkop: Sterke groei in klantenbestand

Het aantal klanten van Knab is in 2023 met 12% gestegen tot 389.000. Deze sterke groei in het klantenbestand heeft bijgedragen aan de recordwinst van de online bank. Knab richt zich voornamelijk op zelfstandigen en ondernemers en weet met zijn dienstverlening en productaanbod steeds meer mensen aan zich te binden.

# Tussenkop: Focus op innovatie en klanttevredenheid

Knab staat bekend om zijn focus op innovatie en klanttevredenheid. De online bank biedt diverse financiële producten en diensten aan, waaronder betaalrekeningen, spaarrekeningen en beleggingsmogelijkheden. Daarnaast investeert Knab continu in het verbeteren van zijn digitale platform en het uitbreiden van zijn dienstverlening om aan de wensen en behoeften van klanten te voldoen.

# Tussenkop: Toekomstplannen van Knab

Met de behaalde recordwinst en de sterke groei in het klantenbestand heeft Knab een solide basis gelegd voor verdere groei en ontwikkeling. De online bank blijft zich richten op het uitbreiden van zijn dienstverlening en het verbeteren van de klantervaring. Knab streeft ernaar om een toonaangevende speler te blijven in de financiële sector en om zijn positie als online bank voor zelfstandigen verder te versterken.

Al met al heeft Knab in 2023 een indrukwekkende prestatie neergezet met zijn recordwinst en groeiende klantenbestand. Door te blijven innoveren en te focussen op klanttevredenheid, lijkt de toekomst van Knab veelbelovend te zijn.