Maria Silveira nieuwe directeur SEH

<span class="c6">Maria Silveira nieuwe directeur SEH</span>

Bart de Nie draagt per 1 september 2024 het stokje over aan Maria Silveira als de nieuwe directeur van Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). De Nie heeft meer dan 16 jaar als directeur gefunctioneerd en gaat nu met pensioen. Maria Silveira zal vanaf september de leiding op zich nemen en haar expertise inzetten om de SEH verder te ontwikkelen en te laten groeien.

Ervaring bij Veldsink Groep

Maria Silveira brengt een schat aan ervaring met zich mee naar haar nieuwe rol als directeur van de SEH. Op dit moment is ze werkzaam bij Veldsink Groep, waar ze een belangrijke rol heeft gespeeld in het adviseren van klanten en het leiden van teams. Haar kennis van de financiële sector en haar leiderschapsvaardigheden zullen van onschatbare waarde zijn voor de SEH.

Toewijding aan professionaliteit

Als nieuwe directeur van de SEH zal Maria Silveira zich blijven inzetten voor professionaliteit en kwaliteit binnen de hypotheekadviessector. Ze zal streven naar het behouden van de hoge standaarden die de SEH hanteert en zal samenwerken met adviseurs en stakeholders om de belangen van consumenten te behartigen. Haar toewijding aan het vakgebied zal de SEH helpen om te blijven groeien en bloeien in een steeds veranderende markt.

Het bericht Maria Silveira nieuwe directeur SEH verscheen eerst op InFinance.