Marieke van Grol benoemd tot commercieel directeur Woonnu

<span class="c3">Marieke van Grol betrokken tot commercieel directeur Woonnu</span>

#

Marieke van Grol is recentelijk benoemd tot commercieel directeur van hypotheekverstrekker Woonnu, dat onderdeel is van Nationale-Nederlanden Bank. Van Grol heeft al een lange staat van dienst bij Nationale-Nederlanden, waar ze sinds juni 2011 werkzaam is.

# Tussenkop: Ervaring en verantwoordelijkheden

Gedurende haar tijd bij Nationale-Nederlanden heeft Van Grol verschillende functies bekleed waarbij ze verantwoordelijk was voor innovatieve productontwikkelingen en marktintroducties, zowel voor consumenten als voor het intermediaire kanaal. De afgelopen drie jaar heeft ze specifiek als manager Customer Experience een belangrijke rol gespeeld binnen het bedrijf.

# Tussenkop: Toekomstplannen bij Woonnu

Als commercieel directeur van Woonnu zal Van Grol haar expertise en ervaring inzetten om de groei en ontwikkeling van de hypotheekverstrekker te stimuleren. Met haar focus op klantbeleving en innovatie zal ze naar verwachting een belangrijke rol spelen bij het verder versterken van de positie van Woonnu in de markt.

# Tussenkop: Reactie van Woonnu en Nationale-Nederlanden

Woonnu en Nationale-Nederlanden zijn verheugd met de benoeming van Marieke van Grol tot commercieel directeur. Haar bewezen track record en haar passie voor het vak maken haar de ideale kandidaat om leiding te geven aan het commerciële team van Woonnu en bij te dragen aan de verdere groei van het bedrijf.

Al met al is de benoeming van Marieke van Grol tot commercieel directeur van Woonnu een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling en groei van de hypotheekverstrekker. Met haar ervaring en expertise belooft zij een waardevolle aanwinst te zijn voor het team en zal zij naar verwachting bijdragen aan het succes van Woonnu in de toekomst.