NIBC gewaardeerd door intermediairs

<span class="c6">NIBC gewaardeerd door intermediairs</span>

NIBC krijgt veel waardering vanuit het intermediair voor het oplossingsgerichte meedenken. “We zijn er niet alleen voor de recht-toe-recht-aan-aanvragen, maar ook voor klanten met complexere situaties.” De bank streeft ernaar om woonwensen waar te maken voor iedereen in Nederland.

Gouden Lotus Award Hypotheekverstrekker

In 2022 mocht NIBC voor het eerst de Gouden Lotus Award Hypotheekverstrekker in ontvangst nemen, wat een grote prestatie was voor de bank. Deze erkenning heeft de bank geholpen om haar positie in de markt te versterken en haar reputatie als betrouwbare hypotheekverstrekker te bevestigen.

Continu bezig met optimaliseren van dienstverlening

NIBC is voortdurend bezig met het optimaliseren van haar dienstverlening om aan de behoeften van klanten en intermediairs te voldoen. Door te blijven innoveren en te luisteren naar feedback, streeft de bank ernaar om de beste oplossingen te bieden en een betrouwbare partner te zijn voor haar klanten.

Al met al is NIBC een bank die zich onderscheidt door haar oplossingsgerichte aanpak, toewijding aan klanttevredenheid en streven naar continue verbetering. Met een focus op het realiseren van woonwensen voor iedereen in Nederland, blijft NIBC een belangrijke speler in de hypotheekmarkt.