Over Argenta

<span class="c7">Over Argenta</span>

Argenta benoemt Judith Jeuring tot directeur Sparen

Argenta Bank- en Verzekeringsgroep heeft Judith Jeuring per 1 augustus 2024 benoemd tot directeur Sparen van Argenta Nederland. In deze nieuwe rol zal Jeuring verantwoordelijk zijn voor zowel de klanttevredenheid als de commerciële en operationele resultaten. Met haar ervaring en expertise zal zij een belangrijke rol spelen in het verder uitbouwen van de positie van Argenta op de Nederlandse spaarmarkt.

Argenta is al meer dan 20 jaar actief op de Nederlandse spaarmarkt en bedient momenteel ruim 140.000 spaarklanten. De bank heeft een sterke focus op klanttevredenheid en streeft ernaar om transparante en eenvoudige producten aan te bieden. Met een groeiende portefeuille is Argenta een belangrijke speler in de Nederlandse financiële sector.

Judith Jeuring

Judith Jeuring heeft een uitgebreide achtergrond in de financiële sector en heeft diverse leidinggevende functies bekleed. Haar kennis en ervaring zullen van onschatbare waarde zijn voor Argenta Nederland en zullen bijdragen aan het versterken van de relatie met spaarklanten en het verder uitbouwen van de dienstverlening van Argenta.

Toekomstplannen

Met de benoeming van Judith Jeuring als directeur Sparen zet Argenta een belangrijke stap in het realiseren van haar groeidoelstellingen op de Nederlandse markt. Het is de ambitie van Argenta om haar positie als betrouwbare en klantgerichte financiële partner verder te versterken en om haar dienstverlening te blijven optimaliseren.

Het bericht Judith Jeuring directeur Sparen Argenta NL verscheen eerst op InFinance.