Over de benoeming van Faisal Setoe als algemeen directeur van HDI Global Nederland

<span class="c7">Over de benoeming van Faisal Setoe als algemeen directeur van HDI Global Nederland</span>

HDI Global heeft per 1 juni 2024 Faisal Setoe benoemd als de nieuwe algemeen directeur van HDI Global Nederland. Setoe volgt Sharon van Herel op, die op dezelfde dag begint als algemeen directeur van Klaverblad Verzekeringen.

Achtergrond van Faisal Setoe

Faisal Setoe is sinds 2019 werkzaam bij HDI Global en heeft sinds 2020 de functie bekleed van Managing Director. Met zijn ervaring in de verzekeringsbranche en zijn strategisch inzicht zal Setoe een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van HDI Global Nederland.

Toekomstplannen voor HDI Global Nederland

Als nieuwe algemeen directeur zal Setoe zich richten op het versterken van de positie van HDI Global Nederland in de markt. Hij zal zich bezighouden met het uitbreiden van het klantenbestand, het verbeteren van de dienstverlening en het ontwikkelen van innovatieve verzekeringsoplossingen.

Reactie van HDI Global

HDI Global is verheugd met de benoeming van Faisal Setoe als algemeen directeur. Het bedrijf is ervan overtuigd dat Setoe met zijn kennis en leiderschap HDI Global Nederland naar nieuwe successen zal leiden.

Het bericht "Faisal Setoe nieuwe algemeen directeur HDI Global Nederland" is oorspronkelijk gepubliceerd op de website van InFinance.