Over de samenwerking tussen DocDigi en DossierData

<span class="c7">Over de samenwerking tussen DocDigi en DossierData</span>

De adviessoftwarepartijen DocDigi en DossierData hebben besloten om samen te werken om financieel intermediairs te voorzien van gecombineerde ICT-oplossingen. In deze samenwerking neemt DocDigi de verkoop van alle software op zich, waardoor financieel intermediairs gemakkelijker toegang krijgen tot een breed scala aan producten en diensten.

Uitbreiding van productportfolio

Door de samenwerking breiden DocDigi en DossierData gezamenlijk hun productportfolio uit. Niet alleen kunnen financieel intermediairs nu profiteren van de softwareoplossingen van beide partijen, maar ook van nieuwe producten die voortkomen uit deze samenwerking. Hierdoor kunnen zij hun dienstverlening verbeteren en efficiënter werken.

Focus op expertise

Met DocDigi die de verkoop van zowel DossierData-producten als Advieswidgets.nl op zich neemt, kan DossierData zich nu volledig richten op haar expertise. Dit zorgt ervoor dat beide partijen zich kunnen concentreren op waar ze het beste in zijn, waardoor de kwaliteit van hun dienstverlening verbetert en klanten een betere ervaring kunnen verwachten.

Al met al belooft de samenwerking tussen DocDigi en DossierData veel goeds voor financieel intermediairs die op zoek zijn naar geavanceerde ICT-oplossingen en een breder scala aan producten en diensten. Deze samenwerking opent nieuwe mogelijkheden en biedt financieel intermediairs de kans om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.