Over Henri Veldsink**

<span class="c0">Over Henri Veldsink**</span>

**Henri Veldsink (VCN) uitgeroepen tot meest invloedrijke persoon in de financiële dienstverlening**

Het Ratinginstituut Financieel Dienstverleners (RiFD) heeft onlangs Henri Veldsink (VCN) uitgeroepen tot de meest invloedrijke persoon in de sector financiële dienstverlening. Hij neemt hiermee de positie over van Leonique van Houwelingen (Aon NL). Dit nieuws komt naar voren uit de nieuwe RiFD Top 100, waarin de belangrijkste personen in de branche worden belicht.

**

Henri Veldsink is een bekende naam in de financiële wereld. Als directeur van Veldsink Groep en VCN Verzekeringen heeft hij een grote invloed op de ontwikkelingen en beslissingen binnen de sector. Zijn expertise en leiderschap worden erkend door zijn collega's en vakgenoten, wat heeft bijgedragen aan zijn verkiezing tot meest invloedrijke persoon.

**Tussenkop: De rol van invloedrijke personen in de financiële dienstverlening**

Invloedrijke personen zoals Henri Veldsink spelen een cruciale rol in de financiële dienstverlening. Zij bepalen mede de koers en strategie van bedrijven en organisaties, en hebben daarmee een grote impact op de gehele sector. Door hun kennis, ervaring en netwerk kunnen zij veranderingen teweegbrengen en innovatie stimuleren.

**Tussenkop: De RiFD Top 100**

De RiFD Top 100 is een jaarlijkse ranglijst die inzicht geeft in de personen die van grote invloed zijn binnen de financiële dienstverlening. Door deze lijst kunnen professionals en stakeholders in de sector op de hoogte blijven van de belangrijkste spelers en ontwikkelingen. Het is een waardevol instrument voor het identificeren van trends en het leggen van nieuwe contacten.

Kortom, de benoeming van Henri Veldsink tot meest invloedrijke persoon in de financiële dienstverlening is een erkenning van zijn bijdrage aan de sector en zijn vermogen om verandering te bewerkstelligen. Het is een titel die hij met trots mag dragen en die zijn positie als leidend figuur in de branche versterkt.