Over HypoVak 2024

<span class="c2">Tijdens HypoVak 2024</span>

#

HypoVak 2024 staat in het teken van 'Dé sleutel tot succes'. Dit evenement biedt financieel adviseurs de mogelijkheid om te ontdekken welke sleutel hun weg opent naar een kansrijk en toekomstbestendig businessmodel.

# Tussenkop: Dagvoorzitter Donatello Piras

Tijdens deze 21ste editie van HypoVak zal de energieke presentator en podcastmaker Donatello Piras als dagvoorzitter optreden. Hij zal de dag in goede banen leiden en zorgen voor een inspirerende en dynamische sfeer.

# Tussenkop: Praktische informatie

HypoVak 2024 vindt plaats op donderdag 10 oktober. Het is een uitgelezen kans voor financieel adviseurs om hun kennis te vergroten, nieuwe inzichten op te doen en te netwerken met vakgenoten. Het evenement biedt een divers programma met interessante sprekers en workshops.

# Tussenkop: Thema 'Dé sleutel tot succes'

Het thema van HypoVak 2024, 'Dé sleutel tot succes', benadrukt het belang van een goed doordacht businessmodel voor financieel adviseurs. Het is essentieel om de juiste sleutel te vinden die de deur opent naar groei en succes in een steeds veranderende markt.

# Tussenkop: Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie over HypoVak 2024 en om je aan te melden voor het evenement, kun je terecht op de website van InFinance. Mis deze kans niet om jouw sleutel tot succes te ontdekken tijdens HypoVak 2024!