Over Joost Heijligers

<span class="c6">Over Joost Heijligers</span>

Joost Heijligers is recentelijk benoemd tot commercieel directeur van het Verzekering & Hypotheek segment van softwarebedrijf Blinqx. Hij zal zich in deze rol bezighouden met het verder ontwikkelen en implementeren van de commerciële strategie van het eBlinqx-platform voor verzekering & hypotheek.

Achtergrond van Joost Heijligers

Voordat Heijligers bij Blinqx kwam, was hij de oprichter van Finly, een CRM-softwarebedrijf dat zich richt op financieel adviseurs. Eind 2023 werd Finly overgenomen door Blinqx Verzekering, waardoor Heijligers nu een belangrijke rol speelt binnen het bedrijf.

De rol van Joost Heijligers bij Blinqx

Als commercieel directeur zal Joost Heijligers verantwoordelijk zijn voor het uitstippelen van de commerciële strategie voor het Verzekering & Hypotheek segment van Blinqx. Zijn ervaring in de financiële sector en zijn kennis van CRM-software zullen hem helpen bij het doorontwikkelen van het eBlinqx-platform en het realiseren van de gestelde doelen.

Toekomstplannen van Blinqx

Met de aanstelling van Joost Heijligers als commercieel directeur van het Verzekering & Hypotheek segment, zet Blinqx een belangrijke stap in het verder uitbouwen van hun dienstverlening. Door zijn expertise en ervaring zal Heijligers een waardevolle toevoeging zijn aan het team en zal hij bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Al met al is de benoeming van Joost Heijligers als commercieel directeur een strategische zet van Blinqx om hun positie in de markt te versterken en hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Met zijn achtergrond en ervaring zal Heijligers ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het succes van het Verzekering & Hypotheek segment van Blinqx.