Over Niels Berendsen

<span class="c7">Over Niels Berendsen</span>

Niels Berendsen wordt per 1 juni 2024 benoemd tot Chief Financial & Risk Officer (CFRO) bij Obvion Hypotheken. De nieuwe rol van CFRO is ontstaan door een samenvoeging van de domeinen CFO en CRO. Berendsen wordt primair verantwoordelijk voor de aansturing van het CFRO domein, oftewel het Finance & Risk domein.

Carrière van Niels Berendsen

Berendsen is sinds enkele jaren werkzaam bij Obvion Hypotheken en heeft een uitgebreide achtergrond in de financiële wereld. Voordat hij de rol van CFRO op zich nam, heeft hij verschillende functies bekleed binnen het bedrijf en heeft hij een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van financiën en risicomanagement.

Toekomstplannen bij Obvion

Als CFRO zal Niels Berendsen zich richten op het verder optimaliseren van de financiële processen binnen Obvion Hypotheken. Hij zal zich bezighouden met het managen van financiële risico's en het waarborgen van een gezonde financiële positie voor het bedrijf.

Reactie van Obvion Hypotheken

Obvion Hypotheken is verheugd met de benoeming van Niels Berendsen tot CFRO en heeft het volste vertrouwen in zijn capaciteiten. Het bedrijf ziet in Berendsen een waardevolle toevoeging aan het managementteam en kijkt uit naar de samenwerking in de toekomst.

Het bericht Niels Berendsen CFRO Obvion verscheen eerst op InFinance.