Over Thijs Vermaat

<span class="c2">Over Thijs Vermaat</span>

#

Thijs Vermaat is per 1 mei benoemd tot de nieuwe CEO van Welten Groep, waar hij Chris Baelemans opvolgt. Baelemans zal echter betrokken blijven bij het bedrijf als bestuurder. Vermaat heeft een uitgebreide achtergrond in de staffingsector en komt over van ManpowerGroup, waar hij sinds 2021 als Managing Director verantwoordelijk was voor IT-detacheerder Experis Nederland.

# Tussenkop: Ervaring in de staffingsector

Thijs Vermaat heeft een ruime ervaring in de staffingsector en heeft verschillende leidinggevende functies bekleed binnen deze branche. Zijn ervaring en expertise zullen van toegevoegde waarde zijn voor Welten Groep, een bedrijf dat actief is op het gebied van opleidingen, detachering en advies binnen de financiële dienstverlening.

# Tussenkop: Toekomstplannen voor Welten Groep

Als nieuwe CEO zal Vermaat zich richten op het verder uitbouwen van de dienstverlening van Welten Groep en het versterken van de positie van het bedrijf binnen de markt. Hij zal zich ook bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe strategieën en het stimuleren van innovatie binnen de organisatie.

# Tussenkop: Samenwerking met Chris Baelemans

Hoewel Chris Baelemans aftreedt als CEO, zal hij betrokken blijven bij Welten Groep als bestuurder. De samenwerking tussen Vermaat en Baelemans zal zorgen voor een soepele overgang en een stabiele leiding binnen het bedrijf. Samen zullen zij streven naar verdere groei en succes voor Welten Groep.

Al met al belooft de benoeming van Thijs Vermaat als CEO van Welten Groep een nieuw hoofdstuk in te luiden voor het bedrijf, met nieuwe kansen en uitdagingen in het verschiet.