Overname hypotheekportefeuille Athora Netherlands

<span class="c4">Overnaam hypotheekportefeuille Athora Nederland</span>

#

Dynamic Credit heeft onlangs de hypotheekportefeuille van Athora Netherlands overgenomen. Deze portefeuille bestond grotendeels uit hypotheken die voorheen werden verstrekt onder het label Reaal.

# Tussenkop: Nieuwe producten

Na de overname worden de producten uit de voormalige Reaal hypotheekportefeuille samengevoegd in twee nieuwe producten van Dynamic Credit. Het product Reaal Lekker Wonen zal voortaan bekend staan als de Dynamic Lekker Wonen Hypotheek. De overige producten uit de portefeuille van Athora Netherlands zullen onder de naam Dynamic Verantwoord Wonen worden voortgezet.

# Tussenkop: Verandering van label

Met de overname van de hypotheekportefeuille gaat het bekende hypotheeklabel Reaal dus over in Dynamic Credit. Dit betekent dat klanten die voorheen een Reaal hypotheek hadden, nu onder de vleugels van Dynamic Credit vallen.

Door deze overname hoopt Dynamic Credit haar positie op de hypotheekmarkt te versterken en een breder scala aan hypotheekproducten aan te kunnen bieden aan haar klanten.

Het is belangrijk voor klanten om op de hoogte te blijven van deze veranderingen en eventuele gevolgen voor hun huidige hypotheek. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met Dynamic Credit voor meer informatie en advies over de overgang naar de nieuwe producten en het nieuwe label.