Overname van drie kantoren door Felixx.werk & inkomen

<span class="c6">Overname van drie kantoren door Felixx.werk & inkomen</span>

Zakelijk adviesbureau Felixx.werk & inkomen heeft recentelijk drie kantoren overgenomen: PersonPlus in Goes, Het Pensioenbureau in Huizen en Three Oaks Pension Consultancy in Amsterdam. Deze overnames zijn een strategische zet om de dienstverlening van Felixx. verder uit te breiden en te versterken.

Felixx. als onderdeel van Yellow Hive

Felixx. is sinds 2021 onderdeel van Yellow Hive, het moederbedrijf achter You Sure. Yellow Hive is een bekende speler in de financiële sector en staat bekend om zijn innovatieve aanpak en uitgebreide expertise. Door de overnames van de drie kantoren kan Felixx. profiteren van de synergieën binnen Yellow Hive en haar dienstverlening verder optimaliseren.

Dienstverlening van Felixx.

Felixx. biedt een breed scala aan diensten voor werkgevers, waaronder pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en HR-vraagstukken. Door de overnames van PersonPlus, Het Pensioenbureau en Three Oaks Pension Consultancy kan Felixx. haar klanten nog meer expertise en ondersteuning bieden op deze gebieden.

Al met al zijn de overnames van de drie kantoren een belangrijke stap voor Felixx.werk & inkomen om haar marktpositie te versterken en haar dienstverlening verder te verbeteren. Klanten kunnen nu profiteren van een nog breder scala aan expertise en oplossingen op het gebied van werk en inkomen.