Preventieve aanpak van mentale gezondheid

<span class="c2">Preventieve aanpak van mentale gezondheid</span>

Acture introduceert Evermood, platform voor mentale gezondheid

Acture heeft vandaag Evermood gelanceerd, een platform dat zich richt op het proactief aanpakken van mentale gezondheid op de werkplek. Deze introductie in Nederland markeert een belangrijke stap voor het bedrijf, dat eind 2023 het Duitse bedrijf Evermood heeft overgenomen. Volgens Maudie Derks, CEO van Acture Group, sluit de introductie van Evermood in Nederland naadloos aan bij de strategie van het bedrijf om innovatieve oplossingen te bieden voor het welzijn van werknemers.

Het platform Evermood richt zich op het proactief bevorderen van de mentale gezondheid van werknemers. Door middel van verschillende tools en programma's helpt Evermood werkgevers om psychische klachten te voorkomen en te verminderen. Dit draagt bij aan een gezondere en productievere werkomgeving, waarin het welzijn van werknemers voorop staat.

Overname van Evermood

De overname van Evermood door Acture eind 2023 heeft geleid tot de introductie van het platform in Nederland. Evermood was in Duitsland bekend als de 'HR start-up van het jaar 2022' en heeft bewezen effectieve oplossingen te bieden voor het bevorderen van de mentale gezondheid op de werkvloer. Door de expertise en ervaring van Evermood te combineren met de kennis van Acture op het gebied van sociale zekerheid, kunnen zij nu een uitgebreid pakket aan diensten aanbieden aan Nederlandse werkgevers.

Samenwerking met werkgevers

Acture en Evermood streven ernaar om nauw samen te werken met werkgevers om maatwerkoplossingen te bieden voor het bevorderen van de mentale gezondheid van werknemers. Door te luisteren naar de behoeften en uitdagingen van elke organisatie, kunnen zij gepersonaliseerde programma's ontwikkelen die aansluiten bij de specifieke situatie en cultuur van het bedrijf. Deze samenwerking stelt werkgevers in staat om een gezonde en ondersteunende werkomgeving te creëren, waarin werknemers optimaal kunnen presteren en gedijen.

Het bericht Acture introduceert Evermood, platform voor mentale gezondheid is eerst gepubliceerd op InFinance.