Reden van vertrek

<span class="c7">Reden van vertrek</span>

Wim de Bundel heeft besloten om per 1 juni a.s. te vertrekken bij Ecclesia Risk & Benefits, waar hij de afgelopen twee jaar werkzaam was. De Bundel was binnen Ecclesia verantwoordelijk voor de afdeling Marketing & Sales.

Nieuwe uitdaging

Na een succesvolle periode bij Ecclesia heeft Wim de Bundel besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij kijkt terug op een vruchtbare tijd waarin hij heeft bijgedragen aan het samenvoegen en versterken van de teams op het gebied van Marketing & Sales.

Dankbaarheid en afscheid

In een verklaring laat Wim de Bundel weten dankbaar te zijn voor de mogelijkheden die hij bij Ecclesia heeft gekregen en voor de samenwerking met zijn collega's. Hij kijkt met trots terug op zijn tijd bij het bedrijf en neemt afscheid met een positief gevoel.

Toekomstplannen

Hoewel Wim de Bundel nog geen concrete plannen heeft aangekondigd voor zijn toekomst, is hij vastbesloten om zijn carrière voort te zetten in de verzekeringsbranche. Hij is enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die op zijn pad zullen komen en kijkt uit naar nieuwe uitdagingen.

Met zijn vertrek laat Wim de Bundel een leegte achter bij Ecclesia, maar hij laat ook een sterke basis achter voor zijn opvolger om op voort te bouwen. Ecclesia Risk & Benefits bedankt Wim de Bundel voor zijn inzet en wenst hem veel succes in zijn verdere loopbaan.