Samenwerking met Slavia pojišt'ovna

<span class="c6">Samenwerking met Slavia pojišt'ovna</span>

<p>Hera Life heeft een volmacht ontvangen van de Tsjechische verzekeraar Slavia pojišt'ovna. De afgelopen maanden heeft Slavia met Nederlandse actuarissen en productspecialisten samengewerkt om autoverzekering voor particulieren te ontwikkelen. Eerder dit jaar ontving Hera Life al een volmacht van Euro-ins, een verzekeraar in Bulgarije. Hera is met nog een aantal buitenlandse partijen in gesprek. “We […]</p>

Hera Life heeft onlangs een belangrijke volmacht ontvangen van de Tsjechische verzekeraar Slavia pojišt'ovna. Deze samenwerking is het resultaat van intensieve inspanningen van beide partijen om hoogwaardige autoverzekeringsproducten voor particulieren te ontwikkelen. Door de expertise van Nederlandse actuarissen en productspecialisten te combineren, streven Hera Life en Slavia naar innovatieve en klantgerichte oplossingen op het gebied van verzekeringen.

Uitbreiding van internationale samenwerking

Naast de samenwerking met Slavia pojišt'ovna en Euro-ins uit Bulgarije, is Hera Life actief bezig met het uitbreiden van haar internationale samenwerkingen. Door volmachten te verkrijgen van verschillende buitenlandse verzekeraars, vergroot Hera Life haar bereik en versterkt zij haar positie op de Europese verzekeringsmarkt. De gesprekken met andere potentiële partners zijn veelbelovend en Hera Life blijft streven naar verdere groei en innovatie.

Focus op klanttevredenheid en kwaliteit

Voor Hera Life staat klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening centraal. Door nauw samen te werken met internationale partners zoals Slavia pojišt'ovna, zet Hera Life zich in om haar klanten hoogwaardige verzekeringen en een uitstekende service te bieden. Met een sterke focus op innovatie en maatwerk, streeft Hera Life ernaar om tegemoet te komen aan de behoeften en verwachtingen van haar klanten, zowel nationaal als internationaal.

Het bericht <a href="https://www.infinance.nl/artikel/tsjechische-schadevolmacht-voor-hera-life/">Tsjechische schadevolmacht voor Hera Life</a> verscheen eerst op <a href="https://www.infinance.nl">InFinance</a>.