Veilig Ophalen app van Ordina/Blinqx nu gecertificeerde Consumenten Data Leverancier op HDN Platform

<span class="c7">Veilig Ophalen app van Ordina/Blinqx nu gecertificeerde Consumenten Data Leverancier op HDN Platform</span>

Na Ockto, iWize en Datakeeper is nu ook de ‘Veilig Ophalen’-app van Ordina/Blinqx als gecertificeerde Consumenten Data Leverancier toegevoegd aan het HDN Platform. Consumenten kunnen via de app brondata delen met financieel adviseurs en geldverstrekkers. Gebruikers van de platform-licentie eBlinqx Hypotheek Totaal of eBlinqx Compleet kunnen kosteloos gebruikmaken van de dienst Veilig Ophalen.

Voordelen van de Veilig Ophalen app

De Veilig Ophalen app biedt verschillende voordelen voor zowel consumenten als financieel adviseurs en geldverstrekkers. Consumenten kunnen op een veilige manier hun brondata delen, wat het proces van het aanvragen van financiële producten versnelt en vereenvoudigt. Financieel adviseurs en geldverstrekkers krijgen op hun beurt betrouwbare en gevalideerde data aangeleverd, waardoor zij sneller en efficiënter kunnen adviseren en beslissingen kunnen nemen.

Integratie met HDN Platform

De certificering van de Veilig Ophalen app als Consumenten Data Leverancier op het HDN Platform betekent dat gebruikers van dit platform nu eenvoudig toegang hebben tot de app en de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van de dienst. Dit zorgt voor een naadloze integratie van de app in het proces van financieel advies en het aanvragen van financiële producten.

Toekomstige ontwikkelingen

Met de toevoeging van de Veilig Ophalen app als gecertificeerde Consumenten Data Leverancier op het HDN Platform, wordt de digitale transformatie in de financiële sector verder gestimuleerd. Het is te verwachten dat er in de toekomst meer van dergelijke apps en diensten zullen worden toegevoegd aan het platform, waardoor het proces van financieel advies en productaanvragen nog verder geoptimaliseerd kan worden.

Het bericht HDN-certificering voor brondataleverancier Veilig Ophalen verscheen eerst op InFinance.