Verwachtingen voor de NVM Open Huizen Dag

<span class="c5">Verwachtingen voor de NVM Open Huizen Dag</span>

Op zaterdag 6 april zal de NVM Open Huizen Dag naar verwachting druk bezocht worden. Oscar Noorlag, hypotheekexpert bij Van Bruggen Adviesgroep, heeft hierover geschreven in een blog op de eigen website. Hij merkt op dat er nog steeds veel starters zijn die graag een woning willen kopen. Dit is een positief teken voor de woningmarkt en laat zien dat er nog steeds veel interesse is in het kopen van een huis.

Trend onder starters

Noorlag constateert dat er onder starters een trend is waar te nemen. Veel huizenbezitters die vorig jaar nog twijfelden over het verkopen van hun woning, lijken nu toch de stap te willen zetten. Dit kan mogelijk leiden tot een groter aanbod op de woningmarkt, wat gunstig is voor potentiële kopers.

Advies voor kopers tijdens de Open Huizen Dag

Voor mensen die van plan zijn om tijdens de NVM Open Huizen Dag een woning te bezichtigen, heeft Noorlag een aantal tips. Het is belangrijk om vooraf goed te bedenken wat je te besteden hebt en wat je maximale hypotheekmogelijkheden zijn. Door van tevoren een goed financieel plan op te stellen, voorkom je teleurstellingen achteraf.

Rol van Van Bruggen Adviesgroep

Als hypotheekexpert bij Van Bruggen Adviesgroep staat Noorlag klaar om potentiële kopers te helpen met het berekenen van hun maximale hypotheek en het verkrijgen van passend advies. Door de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden, kunnen kopers met vertrouwen de woningmarkt betreden en hun droomhuis vinden.

Met de NVM Open Huizen Dag in het vooruitzicht is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Door advies in te winnen bij experts zoals Oscar Noorlag en Van Bruggen Adviesgroep, kunnen kopers met een gerust hart op zoek gaan naar hun ideale woning.