Allianz Direct wint Independer Award Auto 2024 voor derde keer op rij

<span class="c7">Allianz Direct wint Independer Award Auto 2024 voor derde keer op rij</span>

Allianz Direct heeft voor de derde keer op rij de Independer Award Auto gewonnen. Deze prestigieuze award wordt toegekend aan de autoverzekeraar die de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. De award is een erkenning voor de inspanningen van Allianz Direct om klanten een uitstekende service te bieden tegen een scherpe premie.

Criteria voor de Independer Award Auto

Bij het beoordelen van de autoverzekeraars voor de Independer Award Auto wordt er niet alleen gekeken naar de hoogte van de premie. Ook de waardering van het product en de service spelen een belangrijke rol. Suzan Samson, verzekeringsexpert bij Independer, benadrukt dat het belangrijk is dat klanten niet alleen goed verzekerd zijn, maar ook kunnen rekenen op een goede dienstverlening in geval van schade of andere vragen.

Allianz Direct en de concurrentie

Allianz Direct wist de concurrentie achter zich te laten door consistent hoge scores te behalen op alle criteria die worden meegewogen voor de Independer Award Auto. Andere autoverzekeraars zullen ongetwijfeld hun best blijven doen om ook in de toekomst in aanmerking te komen voor deze prestigieuze award.

Het is duidelijk dat Allianz Direct zich blijft inzetten voor het leveren van kwaliteit en service aan hun klanten. Deze derde opeenvolgende overwinning laat zien dat zij op de goede weg zijn en dat zij de waardering krijgen die zij verdienen.