ASN Autoverzekering voor particuliere klanten

<span class="c6">ASN Autoverzekering voor particuliere klanten</span>

De ASN Autoverzekering voor particuliere klanten is een succes gebleken tijdens de proefperiode. Sinds de lancering aan het begin van 2024 hebben ongeveer 100 klanten ervoor gekozen om deze autoverzekering af te sluiten. De autoverzekering is onderdeel van het assortiment dat voortkomt uit de samenwerking tussen ASN Bank en ASR.

Voordelen van de ASN Autoverzekering

De ASN Autoverzekering biedt verschillende voordelen voor klanten. Zo kunnen zij rekenen op uitgebreide dekking en goede service in geval van schade. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij ASN Bank, wat betekent dat de autoverzekering ook aansluit bij de groene en maatschappelijk verantwoorde principes van de bank.

Reactie van Patrick van den Bos

Patrick van den Bos, verantwoordelijk voor ASN verzekeren, benadrukt het belang van een goede autoverzekering voor klanten. Hij geeft aan dat autorijden niet zonder risico's is en dat het daarom essentieel is om goed verzekerd de weg op te gaan. De ASN Autoverzekering voorziet in deze behoefte door betrouwbare dekking te bieden tegen een eerlijke prijs.

Uitbreiding van het assortiment

Met de toevoeging van de ASN Autoverzekering aan het assortiment, breidt ASN Bank haar aanbod van verzekeringsproducten verder uit. Naast de autoverzekering kunnen klanten ook terecht voor woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Op deze manier kunnen klanten al hun verzekeringen onderbrengen bij ASN Bank, wat zorgt voor gemak en overzicht.

Al met al is de ASN Autoverzekering een welkome toevoeging aan het assortiment van ASN Bank, die klanten de mogelijkheid biedt om op een duurzame en betrouwbare manier hun auto te verzekeren. Met de goede dekking en service die wordt geboden, kunnen klanten met een gerust hart de weg op.