Ardonagh Nederland benoemt nieuwe CEO en managing director

<span class="c6">Ardonagh Nederland benoemd tot nieuwe CEO en managing director</span>

Ardonagh Nederland heeft Sunny Léons, de huidige CEO van Léons Groep, benoemd tot CEO. Daarnaast wordt Fred Willemze de nieuwe managing director van Klap Verzekeringsmakelaar. Ardonagh Nederland is eigenaar van Léons Groep, Klap Verzekeringsmakelaar en Classicus Private Insurance. Sunny Léons zal rapporteren aan Conor Brennan, Executive Chairman van Ardonagh Global Partners.

Over Sunny Léons

Sunny Léons heeft jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche en heeft een succesvolle carrière opgebouwd bij Léons Groep. Als CEO zal hij nu de leiding hebben over Ardonagh Nederland en zijn expertise inzetten om de groei en ontwikkeling van het bedrijf te stimuleren.

Over Fred Willemze

Fred Willemze is aangesteld als de nieuwe managing director van Klap Verzekeringsmakelaar. Met zijn uitgebreide kennis van de verzekeringsmarkt en zijn bewezen leiderschapskwaliteiten zal hij een waardevolle aanwinst zijn voor het team van Ardonagh Nederland.

Ardonagh Nederland en haar dochterondernemingen

Ardonagh Nederland is een toonaangevende speler in de verzekeringssector en bezit verschillende dochterondernemingen, waaronder Léons Groep, Klap Verzekeringsmakelaar en Classicus Private Insurance. Deze bedrijven bieden een breed scala aan verzekeringsdiensten en werken samen om klanten de beste oplossingen te bieden.

Toekomstplannen

Met de benoeming van Sunny Léons als CEO en Fred Willemze als managing director, is Ardonagh Nederland goed gepositioneerd voor verdere groei en succes. Het bedrijf blijft zich richten op het leveren van hoogwaardige verzekeringsproducten en diensten aan haar klanten, terwijl het ook streeft naar innovatie en verbetering binnen de sector.

Het bericht Benoemingen bij Ardonagh Nederland verscheen eerst op InFinance.