Genomineerden Gouden Lotus Awards 2024

<span class="c3">Genomineerden Gouden Lotus Awards 2024</span>

#

Advieskantoren hebben hun keuze gemaakt en de winnaars van de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 2024 zijn bekend. De officiële bekendmaking van de winnaars vindt plaats op 14 mei. InFinance reikt dit jaar voor de negende keer de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt uit.

## Tussenkop: Prestigieuze prijzen voor de hypotheekmarkt

De Gouden Lotus Awards zijn prestigieuze prijzen binnen de hypotheekmarkt. Ze worden toegekend aan advieskantoren die uitblinken op het gebied van hypotheekadvies en klantenservice. De genomineerden maken kans op een van deze begeerde awards.

## Tussenkop: Spannende strijd onder adviseurs

Adviseurs konden tot en met 1 mei hun stem uitbrengen op de genomineerden voor de Gouden Lotus Awards. De strijd was dit jaar bijzonder spannend, met veel kwalitatief hoogstaande advieskantoren die in aanmerking kwamen voor een award.

## Tussenkop: Groeiende waardering voor advieskwaliteit

De Gouden Lotus Awards worden steeds belangrijker binnen de hypotheekmarkt, omdat ze een groeiende waardering laten zien voor advieskwaliteit en klantgerichtheid. Advieskantoren die in de prijzen vallen, worden gezien als voorlopers binnen de branche en kunnen rekenen op extra erkenning en bekendheid.

Het belooft een spannende bekendmaking te worden op 14 mei, waar de winnaars van de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 2024 eindelijk hun welverdiende prijzen in ontvangst zullen nemen.