Duurzame verhoging voor energiebesparende maatregelen

<span class="c7">Duurzame verhoging voor energiebesparende maatregelen</span>

Bestaande klanten van Lot Hypotheken krijgen de mogelijkheid online een verhoging tot 25.000 euro aan te vragen voor energiebesparende maatregelen. Dit kunnen zij zelfstandig doen, maar de hypotheekadviseur kan de klant ook begeleiden bij de aanvraag, zonder dat hij een volledig adviestraject moet doorlopen. Klanten kunnen in hun persoonlijke MijnLot-omgeving een verhoging van hun hypotheek aanvragen voor bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp.

Voordelen van duurzame verhoging

Het verduurzamen van een woning brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst zorgt het voor een comfortabeler en energiezuiniger huis, wat resulteert in lagere energierekeningen. Daarnaast draagt het bij aan een beter milieu door de vermindering van CO2-uitstoot. Bovendien kan het de waarde van de woning verhogen en zorgen voor een gezonder binnenklimaat.

Duurzaamheid als prioriteit

Steeds meer mensen zien duurzaamheid als een prioriteit bij het investeren in hun woning. Door te kiezen voor energiebesparende maatregelen kunnen huiseigenaren niet alleen geld besparen op de lange termijn, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Lot Hypotheken speelt in op deze trend door bestaande klanten de mogelijkheid te bieden om hun woning te verduurzamen met een financiële ondersteuning.

Gemakkelijke aanvraagprocedure

Het feit dat klanten van Lot Hypotheken zelfstandig online een verhoging voor energiebesparende maatregelen kunnen aanvragen, maakt het proces extra gemakkelijk. Hierdoor kunnen huiseigenaren snel en eenvoudig stappen zetten richting een duurzamere woning, zonder dat daar een uitgebreid adviestraject voor nodig is. De ondersteuning van de hypotheekadviseur bij de aanvraag zorgt voor extra begeleiding en advies waar nodig.