Hans van Bruggen overleden op 73-jarige leeftijd

<span class="c2">Hans van Bruggen overleden op 73-jarige leeftijd</span>

Op zaterdag 25 mei is de oprichter en naamgever van Van Bruggen Adviesgroep, Hans van Bruggen, overleden op 73-jarige leeftijd. Zijn familie heeft dit vandaag bekendgemaakt middels een rouwadvertentie. Van Bruggen Adviesgroep bestaat inmiddels alweer 51 jaar en is uitgegroeid tot een bekende speler in de financiële advieswereld.

Het ontstaan van Van Bruggen Adviesgroep

Hans van Bruggen begon in 1973 met huis-aan-huisverkoop van financiële producten en richtte daarmee de basis van Van Bruggen Adviesgroep. Door de jaren heen heeft het adviesbureau zich ontwikkeld tot een organisatie met meerdere vestigingen door het hele land. Van Bruggen stond bekend om zijn passie voor het vak en zijn betrokkenheid bij zijn klanten.

Gelegenheid tot afscheid nemen in Apeldoorn

Op zaterdag 25 mei is er in Apeldoorn gelegenheid tot afscheid nemen van Hans van Bruggen. Vrienden, familie, collega's en klanten kunnen hier afscheid komen nemen van de man die aan de wieg stond van Van Bruggen Adviesgroep. Zijn nalatenschap zal voortleven in het bedrijf dat hij heeft opgebouwd en de mensen die hij heeft geïnspireerd.

Het bericht "Naamgever Van Bruggen Adviesgroep overleden" is een eerbetoon aan het leven en werk van Hans van Bruggen. Zijn invloed zal nog lange tijd voelbaar zijn binnen de financiële advieswereld en bij de mensen die hij heeft geholpen. Van Bruggen Adviesgroep blijft zijn naam dragen als eerbetoon aan de oprichter en naamgever van het bedrijf.