Samenwerking tussen ING en Stater

<span class="c6">Samenwerking tussen ING en Stater</span>

ING heeft recentelijk aangekondigd dat zij van plan zijn om in de toekomst gebruik te gaan maken van het hypotheekplatform van Stater. Momenteel verlopen alle hypotheekaanvragen nog via de eigen systemen van ING, maar dit zal naar verwachting veranderen met de implementatie van Stater's systemen.

Voordelen van het hypotheekplatform van Stater

Stater is een bekende naam in de hypotheekbranche en staat bekend om hun efficiënte en geavanceerde systemen. Door gebruik te maken van het hypotheekplatform van Stater, kan ING mogelijk profiteren van snellere verwerkingstijden en een verbeterde dienstverlening voor hun klanten.

Meerjarig implementatietraject

Het overzetten van alle hypotheekaanvragen en beheerverzoeken naar het platform van Stater zal een meerjarig traject zijn. Dit betekent dat ING-medewerkers voorlopig nog verantwoordelijk zullen blijven voor de verwerking van hypotheekaanvragen en beheerwerkzaamheden.

Toekomstige ontwikkelingen

Met de geplande samenwerking tussen ING en Stater kunnen we in de toekomst mogelijk meer innovaties en verbeteringen verwachten op het gebied van hypotheekverstrekking en -beheer. Deze samenwerking kan leiden tot een betere digitale ervaring voor klanten en efficiëntere processen voor ING.

Al met al lijkt de samenwerking tussen ING en Stater veelbelovend te zijn voor zowel het bedrijf als hun klanten. Het is een stap in de richting van een meer gestroomlijnde en moderne aanpak van hypotheekverstrekking en beheer.