TKP Pensioen implementeert testautomatisering van Axini voor nieuwe pensioenstelsel</h2>

<span class="c5">TKP Pensioen implementeert testautomatisering van Axini voor nieuw pensioenstelsel</h2></span>

<h2>

TKP Pensioen heeft als eerste pensioenuitvoeringsorganisatie besloten om testautomatisering van Axini toe te passen voor het volautomatisch testen van haar administratiesysteem voor het nieuwe pensioenstelsel. Hiermee wil TKP het scripten en onderhouden van tests elimineren en efficiënter te werk gaan.

De introductie van testautomatisering stelt TKP in staat om sneller en nauwkeuriger te testen, waardoor eventuele fouten in het systeem tijdig opgespoord en gecorrigeerd kunnen worden. Dit draagt bij aan een soepele overgang naar het nieuwe pensioenstelsel en zorgt voor een betere dienstverlening aan haar klanten.

<h2>Tussenkop: Innovatie in IT-landschap door nieuwe pensioenstelsel</h2>

TKP benut de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel ook als een kans om te innoveren binnen haar IT-landschap. Door testautomatisering te implementeren, zet TKP een belangrijke stap richting een meer geautomatiseerde en efficiënte werkwijze.

De organisatie ziet de mogelijkheden die nieuwe technologieën bieden en is vastbesloten om deze optimaal te benutten om haar dienstverlening te verbeteren en processen te optimaliseren. Door te investeren in innovatie, wil TKP haar positie als toonaangevende pensioenuitvoerder versterken en inspelen op de veranderende behoeften van haar klanten.

<h2>Tussenkop: Voordelen van volautomatisch testen in het nieuwe pensioenstelsel</h2>

Het volautomatisch testen van het administratiesysteem voor het nieuwe pensioenstelsel biedt TKP diverse voordelen. Zo zorgt het voor een snellere en efficiëntere testprocedure, waardoor fouten eerder worden gedetecteerd en opgelost. Dit verhoogt de kwaliteit en betrouwbaarheid van het systeem en draagt bij aan een soepele overgang naar het nieuwe pensioenstelsel.

Daarnaast bespaart testautomatisering tijd en kosten, doordat handmatige tests overbodig worden en het proces geautomatiseerd verloopt. Hierdoor kan TKP haar resources effectiever inzetten en zich focussen op andere belangrijke taken binnen de organisatie.

Al met al biedt de implementatie van testautomatisering van Axini TKP Pensioen de mogelijkheid om haar dienstverlening te verbeteren, processen te optimaliseren en zich klaar te maken voor de toekomst van het pensioenstelsel.