Het nieuwe verzekeringsconcept MoneySure

<span class="c7">Het nieuwe verzekeringsconcept MoneySure</span>

Serviceprovider en volmachtbedrijf RISK heeft in samenwerking met een aantal partners een nieuw verzekeringsconcept ontwikkeld genaamd MoneySure. Dit concept is speciaal ontworpen voor ZZP'ers die op zoek zijn naar een tijdelijk vangnet bij ziekte, ongeval of ziekenhuisopname. Het is belangrijk om te benadrukken dat MoneySure niet bedoeld is als vervanging van een standaard AOV, maar als aanvulling hierop.

Samenwerking met verzekeraar Square Life en herverzekeraar

Bij de ontwikkeling van MoneySure heeft RISK samengewerkt met verzekeraar Square Life en een herverzekeraar. Deze samenwerking zorgt ervoor dat het nieuwe verzekeringsconcept goed onderbouwd en betrouwbaar is. Door de expertise en ervaring van alle partijen te combineren, kan MoneySure ZZP'ers de juiste bescherming bieden in geval van onvoorziene omstandigheden.

Voordelen van MoneySure voor ZZP'ers

MoneySure biedt ZZP'ers een aantal voordelen ten opzichte van een reguliere AOV. Zo is het vangnet van MoneySure specifiek gericht op tijdelijke situaties, waardoor ZZP'ers niet vastzitten aan langdurige verplichtingen. Daarnaast is het concept flexibel en kan het worden aangepast aan de individuele behoeften van de ZZP'er. Dit zorgt voor maatwerk en een passende oplossing voor elke situatie.

Toekomstperspectief van MoneySure

Met de lancering van MoneySure zet RISK een belangrijke stap in het ondersteunen van ZZP'ers bij het beschermen van hun financiële toekomst. Het nieuwe verzekeringsconcept biedt een innovatieve en effectieve oplossing voor ZZP'ers die behoefte hebben aan een tijdelijk vangnet. Door de samenwerking met gerenommeerde partners zoals Square Life en een herverzekeraar, kan RISK de kwaliteit en betrouwbaarheid van MoneySure waarborgen.

Al met al is MoneySure een veelbelovend concept dat ZZP'ers de nodige gemoedsrust kan bieden in onzekere tijden. Met de juiste bescherming kunnen ZZP'ers zich focussen op hun werk en ambities, wetende dat ze financieel beschermd zijn in geval van nood.