Wat is Figlo-update 25?

<span class="c4">Wat is Figlo-update 25?</span>

#

Op 11 augustus wordt Figlo-update 25 gelanceerd, een nieuwe versie van de Figlo-software die specifiek gericht is op Figlo Hypotheken. Met deze update krijgen gebruikers onder andere inzicht in de dubbele maandlasten van de overbruggingsperiode. Dit betekent dat klanten beter kunnen anticiperen op financiële veranderingen en hierop kunnen inspelen.

# Tussenkop: Nieuwe functies en mogelijkheden

Naast het inzicht in dubbele maandlasten, biedt Figlo-update 25 nog meer nieuwe functies en mogelijkheden. Zo kunnen gebruikers in het Figlo dashboard alerts instellen die relevant zijn voor alle klantdossiers. Dit zorgt voor een overzichtelijke en gepersonaliseerde gebruikerservaring.

In Figlo Planning wordt het vanaf 11 augustus ook mogelijk om gedetailleerd te zien hoe het pensioeninkomen is opgebouwd. Dit geeft klanten meer inzicht in hun financiële situatie op de lange termijn en helpt bij het maken van weloverwogen beslissingen.

# Tussenkop: Voordelen van Figlo-update 25

De nieuwe Figlo-update biedt tal van voordelen voor zowel financieel adviseurs als klanten. Door de toevoeging van functionaliteiten zoals het inzicht in dubbele maandlasten en gedetailleerde pensioenopbouw, wordt het proces van financiële planning en hypotheekadvies nog efficiënter en transparanter.

Met Figlo-update 25 kunnen gebruikers sneller en gemakkelijker de financiële situatie van klanten analyseren en hierop inspelen. Dit zorgt voor een betere dienstverlening en een hogere klanttevredenheid.

Al met al belooft Figlo-update 25 een waardevolle toevoeging te zijn voor gebruikers van Figlo Hypotheken en draagt het bij aan een verbeterde financiële planning en adviespraktijk.