Kathleen Van den Eynde nieuwe Regional CEO van Allianz Benelux

<span class="c7">Kathleen Van den Eynde nieuwe Regional CEO van Allianz Benelux</span>

Kathleen Van den Eynde heeft Joos Louwerier opgevolgd als Regional CEO van Allianz Benelux. Van den Eynde bekleedt op dit moment de functie van CEO van Allianz in België, is lid van het bestuur voor Sales & Distribution in België en is Regional Head of Life, Health and Investments Benelux. Naast haar nieuwe rol als Regional CEO behoudt zij haar regionale verantwoordelijkheden voor Life, Health en Investments.

Ervaring van Kathleen Van den Eynde

Kathleen Van den Eynde heeft een uitgebreide ervaring in de verzekeringsbranche. Voordat ze bij Allianz kwam, heeft ze gewerkt in verschillende leidinggevende functies bij andere grote verzekeringsmaatschappijen. Haar kennis en expertise op het gebied van Life, Health en Investments hebben haar geholpen om succesvol te zijn in haar carrière en deze nieuwe rol bij Allianz Benelux te vervullen.

Strategie van Allianz Benelux onder leiding van Kathleen Van den Eynde

Als Regional CEO zal Kathleen Van den Eynde een belangrijke rol spelen in het bepalen van de strategie van Allianz Benelux voor de komende jaren. Haar leiderschap en visie zullen van invloed zijn op de groei en ontwikkeling van het bedrijf in de Benelux-regio. Met haar sterke achtergrond in de verzekeringssector zal ze streven naar innovatie en uitmuntendheid in dienstverlening aan klanten.

Reactie van Kathleen Van den Eynde op haar benoeming

In een verklaring over haar benoeming als Regional CEO van Allianz Benelux, heeft Kathleen Van den Eynde haar enthousiasme uitgesproken over de nieuwe uitdaging die voor haar ligt. Ze kijkt ernaar uit om samen te werken met het team van Allianz Benelux om de positie van het bedrijf in de markt te versterken en te bouwen aan duurzame groei voor de toekomst.

Al met al belooft de benoeming van Kathleen Van den Eynde als Regional CEO van Allianz Benelux veel goeds voor de toekomst van het bedrijf in de Benelux-regio. Haar ervaring, leiderschap en visie zullen een belangrijke rol spelen in het succes en de groei van Allianz in de komende jaren.