Maaike de Swart en Nihal Vogels benoemd tot bestuurslid

<span class="c4">Maaike de Swart en Nihal Vogels vaste tot bestuurslid</span>

De Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) heeft tijdens de algemene ledenvergadering Maaike de Swart en Nihal Vogels benoemd tot bestuurslid. Daarmee komt het aantal bestuursleden op acht. De NVHP is de beroepsvereniging van financieel adviseurs die zich gespecialiseerd hebben in hypothecaire planning. Bij de organisatie zijn ongeveer 1.200 adviseurs aangesloten.

Over Maaike de Swart

Maaike de Swart heeft jarenlange ervaring in de financiële sector en heeft zich gespecialiseerd in hypothecaire planning. Ze brengt waardevolle kennis en expertise met zich mee naar het bestuur van de NVHP. Haar inzichten zullen bijdragen aan het verder professionaliseren van de beroepsgroep en het bevorderen van kwalitatief hoogwaardig financieel advies.

Over Nihal Vogels

Nihal Vogels is een ervaren financieel adviseur met een passie voor hypothecaire planning. Haar betrokkenheid bij de NVHP zal bijdragen aan het versterken van de positie van de beroepsvereniging en het behartigen van de belangen van haar leden. Met haar deskundigheid zal zij een waardevolle bijdrage leveren aan het bestuur van de NVHP.

NVHP en het belang van hypothecaire planning

De NVHP speelt een cruciale rol in het bevorderen van professionele standaarden en ethische normen binnen de hypothecaire planning sector. Door middel van opleidingen, trainingen en netwerkevenementen zorgt de NVHP ervoor dat haar leden altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen en trends binnen de financiële wereld. Dit komt ten goede aan zowel de adviseurs als hun cliënten, die kunnen rekenen op deskundig en betrouwbaar advies.

Met de benoeming van Maaike de Swart en Nihal Vogels tot het bestuur van de NVHP versterkt de beroepsvereniging haar positie als toonaangevende organisatie binnen de hypothecaire planning sector. De nieuwe bestuursleden zullen samen met de andere leden van het bestuur werken aan het verder uitbouwen van de NVHP en het behartigen van de belangen van haar leden.