MoneyView breidt premievergelijker uit met PUV

<span class="c4">MoneyView breidt de premievergelijker uit met PUV</span>

MoneyView heeft haar premievergelijker AeQuote Woonlastenverzekeringen uitgebreid met de Premie/Uitkering Verhouding (PUV). De PUV is één getal, waarmee de adviseur producten beter kan vergelijken op het verband tussen prijs en uitkering. Hoe lager de PUV, des te gunstiger is deze verhouding.

Waarom is de PUV belangrijk?

MoneyView introduceert deze nieuwe ratio om woonlastenverzekeringen te vergelijken omdat woonlastenverzekeringen er in allerlei varianten zijn die onderling moeilijk vergelijkbaar zijn. Met de PUV kunnen adviseurs en consumenten snel en eenvoudig zien welke verzekeringen de beste prijs-uitkering verhouding bieden.

Hoe werkt de PUV?

De PUV wordt berekend door de jaarpremie van de verzekering te delen door de jaarlijkse uitkering die de verzekering biedt. Hoe lager dit getal, hoe gunstiger de verhouding tussen prijs en uitkering. Dit maakt het voor adviseurs en consumenten makkelijker om te bepalen welke woonlastenverzekering het meest waardevol is.

Voordelen van de PUV

Door de introductie van de PUV in de premievergelijker wordt het vergelijken van woonlastenverzekeringen transparanter en eenvoudiger. Adviseurs kunnen op basis van deze ratio snel zien welke verzekeringen het meest voordelig zijn voor hun klanten. Dit helpt bij het maken van een weloverwogen keuze en het vinden van de beste dekking voor de beste prijs.

Geld besparen met de PUV

Met de PUV kunnen consumenten geld besparen door te kiezen voor een woonlastenverzekering met een gunstige prijs-uitkering verhouding. Door te letten op deze ratio kunnen zij ervoor zorgen dat zij niet te veel betalen voor hun verzekering en toch voldoende dekking hebben in geval van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

Al met al is de introductie van de PUV een waardevolle toevoeging aan de premievergelijker van MoneyView en kan het adviseurs en consumenten helpen bij het vinden van de beste woonlastenverzekering voor hun situatie.