Nieuwe Benelux subregio bij Aon

<span class="c4">Nieuwe Benelux subregio bij Aon</span>

België, Nederland en Luxemburg gaan bij Aon per 1 september een nieuwe Benelux subregio vormen. De huidige CEO van Aon in België en Luxemburg, Philip Alliet, gaat de nieuwe subregio leiden. Leonique van Houwelingen, de huidige CEO van Aon Nederland, blijft binnen de nieuwe subregio aan als Senior Adviser voor Aon Nederland.

Philip Alliet als leider van de nieuwe subregio

Philip Alliet, de huidige CEO van Aon in België en Luxemburg, zal de leiding nemen over de nieuwe Benelux subregio. Met zijn ervaring en expertise zal hij zorgen voor een soepele overgang en optimale samenwerking tussen de drie landen.

Leonique van Houwelingen blijft betrokken als Senior Adviser

Leonique van Houwelingen, de CEO van Aon Nederland, zal binnen de nieuwe subregio aanblijven als Senior Adviser voor Aon Nederland. Haar kennis en ervaring zullen van onschatbare waarde zijn voor het succes van de nieuwe Benelux subregio.

Het bericht <a href="https://www.infinance.nl/artikel/aon-benelux-nieuwe-subregio-onder-leiding-van-philip-alliet/">Aon Benelux nieuwe subregio onder leiding van Philip Alliet</a> verscheen eerst op <a href="https://www.infinance.nl">InFinance</a>.