115-jarig bestaan Adfiz

<span class="c5">115-jarig bestaan ​​Adfiz</span>

In zijn maandelijkse column op de Adfiz-website schrijft directeur Enno Wiertsema over de aanstaande viering van het 115-jarig bestaan en over AI. Enno Wiertsema: “115 jaar geleden – in 1909 – werd de eerste Elfstedentocht gereden, de eerste Nijmeegse Vierdaagse gelopen en werd ook de eerste voorloper van Adfiz opgericht, de Bond der 6 v's.

Historie van Adfiz

De geschiedenis van Adfiz gaat terug tot 1909, toen de Bond der 6 v's werd opgericht als voorloper van de huidige belangenvereniging voor onafhankelijke financieel adviseurs. Sindsdien heeft Adfiz zich ontwikkeld tot een prominente speler in de financiële sector, waarbij zij zich inzet voor de belangen van haar leden en het bevorderen van professioneel advies.

Toekomst van Adfiz en AI

Naast het vieren van het 115-jarig bestaan kijkt Enno Wiertsema ook naar de toekomst van Adfiz en de rol van artificial intelligence (AI) in de financiële sector. Hij benadrukt het belang van technologische ontwikkelingen en de impact die deze kunnen hebben op de manier waarop financieel advies wordt verleend.

Enno Wiertsema's visie

Enno Wiertsema pleit voor een proactieve houding ten opzichte van AI en andere technologische ontwikkelingen in de financiële sector. Hij benadrukt het belang van blijven innoveren en anticiperen op veranderingen om relevant te blijven als financieel adviseur. Wiertsema's column biedt een interessante inkijk in de visie van Adfiz op de toekomst van de branche en de rol van technologie daarin.

Het bericht Enno Wiertsema: ‘Who cares?’ verscheen eerst op InFinance.